2015. március 02. 14:05 - DCM

Five Finger Death Punch - House of the Rising Sun

(avagy ez sem menne magyarok nélkül...)

Egy rövid klipajánló, ha már hamarosan jön a Mad Max. És még azért is, mert a zenekar

gitárosa, az alapító és a vezető látványtervezője természetesen milyen más nemzetiségű lenne, ha nem magyar, aki most a klip rendezésében is munkát vállalt.

Báthory Zoltán- a név kötelez- 1995-ben ment el a nagy országba. Zenész-5FDP zenekar- dalszerző, producer. Emellett harcművész. A 2012-es Jiu-Jitsu világbajnokság ezüstérmese, van egy harcművészeti sportfelszereléseket gyártó cége, a Pentagon fegyveres harcászati szakértője is. Ja és még pilóta is. Mint írtam, a név kötelez.

A klipről annyit, hogy egy sivatagi banda vezetője elkártyázik egy rakat pénzt, ami az alvilágé. Happy end? Szerintetek? Látványos, hangos, hangulatos hat perc.

A csapatnak vannak még más jó dalai is, érdemes utána járni.

A látványvilág miatt érdemes megnéznünk a Welder Up honlapját is.

És ha tetszenek az ilyen poros- koszos dolgok, akkor megéri böngészni a következőkre is: Wasteland Weekend,  Nuclear Snail Studios. Jó szórakozást!

Tordai Gábor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkcm.blog.hu/api/trackback/id/tr957233613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása